Preferencje
Konto
Dane aktywnej sesji i ustawienia interfejsu.
tiklabo
Aktywna sesja przeglądarki
Twój plan
Plan obejmuje publikację profilu usługodawcy.
Ładowanie…
Plan określa dostępne funkcje i limit zegarków. Wybór potrzeb i aktywności dopasowuje układ w ramach tego planu.
Preferencje
Wygląd
Motyw jest zapisywany wyłącznie na tym urządzeniu.
Język
Język jest synchronizowany z kontem, a wybór lokalny działa także offline.
Waluta podsumowań
Dashboard przelicza koszty, wartość i wyniki do jednej wybranej waluty.
Moduły
Wszystkie funkcje
Na telefonie otwieraj stąd moduły, których nie ma na dolnym pasku.
Wersje robocze
Wspólna poczekalnia
Paczki są prywatnie synchronizowane między Desktopem, webem i aplikacją na tym samym koncie.
Centrum synchronizacji
Stan tego urządzenia
Sprawdź lokalne szkice oczekujące na wysłanie oraz konflikty zwrócone przez serwer.
Wylogowanie
Sesja na serwerze zostanie unieważniona. Lokalne wersje robocze pozostaną na tym urządzeniu i będą widoczne wyłącznie dla tego konta.
Usuń konto trwale
Usuniesz swój profil logowania, hasło i połączenie z Google oraz zakończysz wszystkie sesje online. Tej operacji nie można cofnąć. E-mail będzie dostępny do utworzenia nowego konta.
To nie jest usunięcie całej historii danych. Twoje prywatne obszary zostaną zamknięte, a niezmienna historia finansowa i dane innych uczestników pozostaną. Zachowany zostanie techniczny identyfikator autorstwa bez profilu logowania.
Kopie zapasowe i lokalne dane Desktop/Android nie zostaną automatycznie skasowane. Nowe konto nie odzyska dostępu do danych ani wersji roboczych starego konta.
Ponowna rejestracja wymaga nowego, ważnego zaproszenia. Wykorzystany kod nie zostanie odnowiony.